100% Service

100% Service

De formule voor succes

Klantgericht innoveren in de publieke sector​ met de serviceformule

Door Hanneke Kunst, Maaike van Rooden, Martine Vos en Eleonora Swart

Koop het boek nu op Bol.com of Managementboek.nl  € 29,95 (hardcover)                                                    

Recensies

Inkijkexemplaar​

Google ziet steeds meer micro-momenten, waarin klanten, gebruikers en burgers worden geholpen. Daarmee bedoelen we dat je er voor de burger moet zijn met de juiste informatie op het juiste moment.   

Karlijn Pels 
Retail en Commerce Google       

De kracht van een formule is dat niet op allerlei plekken dezelfde inspanning wordt gepleegd om iets te ontwikkelen.  

Tineke van Ham
bestuurder Rijnbrink

Boekbeschrijving:

100% Service, de formule voor succes inspireert en prikkelt om dienstverlening in de publieke sector te innoveren. We introduceren de Serviceformule. Maak kennis met deze nieuwe manier van denken en werken, waarmee je direct aan de slag kunt. Met dit boek krijg je concreet antwoord op de vraag: hoe verbeter je dienstverlening snel en slim, samen met klanten en medewerkers? De aanpak met de Serviceformule heeft succes op allerlei plaatsen in Nederland en het boek behandelt een aantal cases.

Laat je inspireren door veertien exclusieve interviews met topmanagers uit verschillende sectoren zoals IKEA, Google, het AMC, de NS, het Amsterdam Museum, Makro, gemeenten, bibliotheken, De Kinderkliniek, Coop supermarkten en MoneYou. De managers vertellen over hun ervaringen en successen, en ze geven hun visie hoe de overheid aan de slag kan met 100% service aan klanten.

Hanneke Kunst, Maaike van Rooden, Martine Vos en Eleonora Swart zijn ervaren vernieuwers van dienstverlening in de publieke sector. In 100% Service beschrijven zij hun visie en inzichten met als doel: een publieke sector met excellente klantbeleving!

Meer informatie vindt u op www. 100procentservice.nl​